Vizionare film: In Transition 1.0

Timișoara în Tranziție vă invită la vizionarea unui film despre mișcarea de tranziție,cu și despre cei care o înfăptuiesc. Oameni de pe întreg globul răspund fenomenului Peak Oil și schimbărilor climaterice cu creativitate, imaginație și umor.

Multe din materialele video prezentate în film au fost realizate de membrii ai comunităților Transition din întreaga lume. Întreg filmul este rodul unui efort colectiv al oamenilor implicați în mișcarea de tranziție: filmări, strângeri de fonduri, feedback trimis pentru a-l îmbunătăți, ajutorul dat regizorului… toate acestea îl fac să fie un film special, cu o puternică încărcătură emoțională pentru cei ce au ajutat la realizarea lui și toți care fac parte din mișcare. Desigur, și speranțele realizatorilor sunt mari în privința numărului de persoane care vor viziona filmul și efectul pe care îl va avea asupra lor.

Difuzarea filmului în scopuri non-comerciale este permisă și încurajată. Vă invităm deci la film:

Vineri, 18 mai, de la ora 19.00, la sediul CRIES (Bvd. Bogdan Petriceicu Haşdeu, nr. 11, vis-a-vis de stadionul CFR).

Durata filmului e de 50 minute, intrarea este liberă. Vă încurajăm, ca întotdeauna, să aduceți câte ceva de ronțăit, pentru a împărți cu restul grupului.

Vizionarea va fi urmată de discuții pe tema filmului și de un mic atelier de producere a socatei! Vom face un borcan mare de socată pe care-l vom savura împreună la următoarea întâlnire.

Vă așteptăm cu drag!

Pentru discuții, vă invităm pe grupul de facebook Timișoara în Tranziție și/sau alăturați-vă comunității în formare pe rețeaua socială întranziție.org.

One thought on “Vizionare film: In Transition 1.0

  1. Vizionare placuta! Veneam si eu dar am o faringita urata asa ca fac studiu individual…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *