Piața Semințelor Libere în Timișoara!

Dupa succesul celor doua ediții ale Pieței Lucrurilor Libere și în așteptarea primăverii, sâmbătă 9 februarie de la ora 10:00 sunteti invitați la PIAȚA SEMINȚELOR LIBERE.

Se pot oferi atât semințe locale cât și surplusul de semințe achiziționate din comerț. Importantă este însă informarea transparentă (sursa semințelor, detalii despre cultivare). La intrare veți găsi modele pentru etichete.

Nu se vor oferi doar semințe, ci se vor organiza și prezentări și ateliere prin care să realizăm împreună lucruri utile și să învățăm din experiențele fiecăruia.

Din program:

  • Semințe de tot felul dăruite cu drag!
  • Biblioteca cu informații libere despre grădinărit și nu numai (informații copiabile pe stick-uri, să veniți pregătiți!)
  • Prezentări și ateliere: ”bombe cu semințe”, grădinărit pe balcon, soluții pentru udarea plantelor în concediu, confecționare plicuri pentru semințe, infrumusețarea ghivecelor și multe altele!
  • Activități pentru copii.

Multe alte surprize oferite de participanți ca si tine!

Link-ul evenimentului pe Facebook.

3 thoughts on “Piața Semințelor Libere în Timișoara!

  1. Felicitari pentru aceasta frumoasa initiativa!

    As dori sa stiu daca exista un program mai detaliat al evenimentului cu niste ore aproximative la care vor incepe diversele activitati.

    Multumesc.

  2. Evenimentul e auto-organizat, nu am fixat program pe ore ci ne adunăm începând cu ora 10:00 si ramanem in functie de energia participantilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *